A közel száz hektáros Lupa tó, és a több mint fél kilométer hosszan elnyúló partja hazánk legnagyobb strandja, amely Budakalász határában, Budapest belvárosától 30 percre található. A Lupa Beach új szintre emeli a strandolást. A fehérhomokos part, a pálmafák, a kristálytiszta víz, a bulik, a koktélok, és a fantasztikus ételek is mind tökéletesen megidézik a karibi szigetvilág hangulatát.

Lupa

Az utóbbi évek folyamatos fejlesztéseinek hála a part kínálata szinte végtelen. A kicsik számára ott a Gyerek Beach, amely különböző játékokkal és vízi aktivitásokkal várja őket. Itt található az ország legnagyobb vízi kalandpartja, de nagyon népszerű a wakeboard pálya és a búvár centrum is. Ami a vízisportokat illeti; evezősök, vitorlázók, SUP-ozók és szörfösök is imádják a tavat, a parton pedig többek között strandröplabdázni, focizni, és kézilabdázni is lehet, de érdemes kipróbálni a street-workout parkot és a teqball asztalt is. A horgászokat a Lupa Horgászcentruma várja.

Lupa

A Lupa gasztronómiai kínálata is egyedülálló. A gasztrosétányon a jól ismert strandbüféktől kezdve, a Michelin-csillagos éttermekig válogathatunk, fogyaszthatunk lángost, főtt kukoricát, vagy akár kézműves hamburgereket, és éttermi fogásokat is.

Lupa

A helyszín már SUP-helyszínként is bizonyított, erre jó példa a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által minden évben megrendezett LOOPA SUP, amely mindig rengeteg embert vonz a Budapest “tengerpartjára”.

Lupa